Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

-10%

Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

3.448  Με ΦΠΑ

Αποκτήστε κι εσέις το συντηρητή κρασιών WTPES 5972 με δυνατότητα χωρητικότητας έως 155 φιάλες, με σύστημα PowerCooling που φροντίζει για το γρήγορο πάγωμα των αποθηκευμένων φιάλων αλλά και διαθέτει θάλαμους κρασιού πολλαπλών ζωνών θερμοκρασίας, με την υπογραφή της Liebherr!

Κατηγορία: Ετικέτα: Κατασκευαστής: Liebherr
Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

Συναγερμός πόρτας

Για τη σίγουρη προστασία των τροφίμων, ο ακουστικός συναγερμός πόρτας προειδοποιεί μετά από 60 δευτερόλεπτα, εάν η πόρτα παραμένει ανοικτή.

Άνοιγμα πόρτας με ρυθμιζόμενη κατεύθυνση

Οι συσκευές εξοπλίζονται εκ του εργοστασίου με σύστημα ανοίγματος πόρτας δεξιά. Με τη δυνατότητα αλλαγής του ανοίγματος πόρτας, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο στον χώρο τοποθέτησης.

Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor
Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

Σειρά Vinidor

Οι συσκευές Vinidor, με δύο ή τρεις θήκες κρασιών, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν με εξαιρετική ακρίβεια σε μια θερμοκρασία από +5°C έως +20°C, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, προσφέρουν ύψιστη ευελιξία στην εφαρμογή. Έτσι, στη συσκευή με τρεις θήκες κρασιών, μπορούν να φυλάσσονται ερυθρό κρασί, λευκό κρασί και σαμπάνια στην εκάστοτε ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος. Αλλά και για τη μακροχρόνια αποθήκευση κρασιών, οι συσκευές αυτές προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες κλίματος. Χάρη στα διαφορετικά μεγέθη των θηκών κρασιών και στην απόλυτα ευέλικτη ρύθμιση της θερμοκρασίας, αυτές οι συσκευές προσαρμόζονται σε κάθε είδος κρασιού.

Παιδική ασφάλεια

Η παιδική ασφάλεια μπορεί να προγραμματιστεί έτσι, ώστε να αποτρέπεται τυχόν ακούσια απενεργοποίηση της συσκευής. Όταν η παιδική ασφάλεια είναι ενεργοποιημένη, αυτό υποδηλώνεται με ένα σύμβολο στο MagicEye.

Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor
Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

Θάλαμοι κρασιού πολλαπλών ζωνών θερμοκρασίας

Οι θάλαμοι κρασιού πολλαπλών ζωνών θερμοκρασίας της σειράς Vinothek ενδείκνυνται ιδιαίτερα για την αποθήκευση διαφορετικών κρασιών στην ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος. Μέσω της χρήσης ειδικών εξαρτημάτων, επιτυγχάνεται η επιθυμητή διαστρωμάτωση της θερμοκρασίας. Στην επάνω περιοχή μπορούν για παράδειγμα να διατηρηθούν ερυθρά κρασιά στους +18°C. Με μια θερμοκρασία +5°C, το κάτω τμήμα είναι κατάλληλο ειδικά για τη συντήρηση αφρώδους οίνου ή σαμπάνιας. Η ενδιάμεση περιοχή είναι ιδανική για λευκά κρασιά, τα οποία πρέπει να φυλάσσονται στη θερμοκρασία σερβιρίσματος.

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Οι οσμές στο περιβάλλον μπορούν να επηρεάσουν τα κρασιά κατά την αποθήκευσή τους. Στους συντηρητές κρασιού, η παροχή καθαρού αέρα διασφαλίζει, μέσω του εύκολα αντικαθιστούμενου φίλτρου ενεργού άνθρακα FreshAir, τη βέλτιστη ποιότητα του αέρα.

Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor
Συντηρητής Κρασιού WTes 5972 Vinidor

Ράφια παρουσίασης

Το ράφι παρουσίασης φέρνει στο προσκήνιο εξαιρετικά κρασιά και προσφέρει τη δυνατότητα συντήρησης φιαλών που έχουν ήδη ανοίξει. Με το ευέλικτο ράφι, μπορούν να τοποθετηθούν έως και 6 φιάλες κρασιού. Πίσω ή δίπλα σε αυτό μπορούν να αποθηκευτούν φιάλες κρασιού σε οριζόντια θέση.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 700 × 742 × 1920 cm
Εύρος θερμοκρασίας

5°C to 20°C

Σύστημα ψύξης / Απόψυξη

φυσική με ανεμιστήρα

Μέγιστος αριθμός φιαλών Bordeaux 0.75 Ltr

211

Συνολική χωρητικότητα

593 litre

Καθαρή χωρητικότητα

516 litre

Εσωτερικές διαστάσεις μ/π/υ cm

560 / 520 / 1695

Κατανάλωση ενέργειας σε 365 ημέρες ²

191,26 kWh/a

Κλιματική κλάση

SN-ST

Ενδεδειγμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος

10°C to 38°C

Ψυκτικό υγρό

R 600a

Επίπεδο θορύβου

38 dB(A)

Ένταση/Ισχύς

1.0 A

Ζώνες ψύξης

2

Συχνότητα/Τάση

50 Hz / 220 – 240V~

Εσωτερικός φωτισμός

LED, με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός και μόνιμα απενεργοποιούμενο

Υλικό πόρτας/καπακιού

Γυάλινη πόρτα με ανοξείδωτο πλαίσιο

Εξωτερικό υλικό

ανοξείδωτο ατσάλι

Σύστημα ελέγχου

Οθόνη LCD

Ένδειξη θερμοκρασίας

εσωτερική ψηφιακή

Προειδοποίηση βλάβης

οπτικοακουστική

Ράφια

ξύλινα ράφια

Χειρολαβή

Αλουμίνιο με μηχανισμό ανοίγματος

Κλειδαριά

ναι

Μικτό βάρος

132 kg

Καθαρό Βάρος

123 kg

Κατασκευαστής