Όροι Χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα horecaexpert.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μέσω του Διαδικτύου συσκευών επαγγελματικής ψύξης και γενικά εστίασης. Απευθύνεται μόνο σε Νομικά ή Φυσικά πρόσωπα που προμηθεύονται τα προϊόντα της ιστοσελίδας ή συμβουλεύονται την ιστοσελίδα στα πλαίσια της εμπορικής , επιχειρηματικής , βιοτεχνικής ή ελευθέριας επαγγελματικής του δραστηριότητας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι : 210 2853739
Το horecaexpert.gr συνεχώς επεκτείνεται , ενημερώνεται και βελτιώνεται . Οι παρόντες και ισχύοντες όροι μπορούν να αλλάξουν απροειδοποίητα. Σας προτρέπουμε λοιπόν να ανατρέχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο των όρων. Η περιήγηση , η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης έχει μελετήσει , κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και η ροή των παραδόσεων μπορεί να επηρεαστεί από :
Ακραία καιρικά φαινόμενα , απεργίες , απαγορεύσεις κυκλοφορίας με εντολή Δημόσιας Αρχής και κάθε άλλη περίπτωση Ανωτέρας Βίας. Όλα τα ενδεικτικά αναφερόμενα προηγουμένως μπορεί να αφορούν το horecaexpert.gr , τον πελάτη/παραλήπτη αλλά και τον κατασκευαστή του προϊόντος. Σε όλες τις περιπτώσεις το horecaexpert.gr θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , δεν ευθύνεται όμως για καθυστερήσεις ή ακυρώσεις παραγγελιών.


Περιορισμός Ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα horecaexpert.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το horecaexpert.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθυνόμαστε για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2102853739 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού μας τόπου.


Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο horecaexpert.gr είναι εμπιστευτικές και το horecaexpert.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
1) Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
2) Το horecaexpert.grδεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
3) Στην περίπτωση που το horecaexpert.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
4) Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
5) Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα του horecaexpert.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας ( εφόσoν το επιθυμείτε) , θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (επωνυμία , όνομα, επάγγελμα, ΑΦΜ , ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου horecaexpert.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας, βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και διασφάλισης της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Τα δεδομένα σας διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης με το horecaexpert.gr
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του horecaexpert.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας . Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.


Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων , εικόνων, λογοτύπων , γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, διακριτικών γνωρισμάτων των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του horecaexpert.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα horecaexpert.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Horeca Expert . (μέσω των Νομίμων Εκπροσώπων της) ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.


Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας horecaexpert.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα του horecaexpert.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Οι παραγγελίες με αξία πληρωτέα μικρότερη από 300,00 ευρώ (ανεξαρτήτως προορισμού) επιβαρύνονται με διαχειριστικό κόστος 5,00 ευρώ + ΦΠΑ. Οι παραγγελίες με αξία πληρωτέα πάνω από 300,00 € και τόπο παράδοσης στο Νομό Αττικής (χερσαίοι προορισμοί) παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση εφόσον η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου (βλ. λεπτομέρειες παράδοσης)