Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

-10%

Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

2.037  Με ΦΠΑ

Κατηγορία: Ετικέτα: Κατασκευαστής: Liebherr

Περιγραφή

Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

Λειτουργία δοκιμής συναγερμού

Με αυτήν τη δοκιμαστική λειτουργία, μπορεί να ελεγχθεί η λειτουργικότητα των εσωτερικών και τυχόν εξωτερικά συνδεδεμένων διατάξεων συναγερμού. Η ψύξη της συσκευής δεν διακόπτεται κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής λειτουργίας.

Υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση του καπακιού

Χάρη στην ευελιξία της στεγανοποίησης του καπακιού, διασφαλίζεται το ομοιόμορφο κλείσιμο της συσκευής. Έτσι δεν διαφεύγει ψύξη, γεγονός που συνεισφέρει στην καλή ενεργειακή απόδοση της συσκευής. Η στεγανοποίηση από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι απρόσβλητη από διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Χάρη στις καλές ιδιότητες καθαρισμού, είναι επίσης ιδιαίτερα υγιεινή.

Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine
Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

Σταθερότητα και ομοιομορφία της θερμοκρασίας: EN 60068-3

Όλες οι εργαστηριακές συσκευές ψύξης και κατάψυξης ελέγχονται στις σύγχρονες διατάξεις ανάπτυξης της Liebherr σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών EN 60068-3 για τη μέτρηση της σταθερότητας της θερμοκρασίας. Σε αυτές μετράται η θερμοκρασία στα εννέα διαφορετικά σημεία στο εσωτερικό της συσκευής.

Αποδοτικό σύστημα ψύξης

Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης, σε συνδυασμό με τη συνεχή έρευνα, η Liebherr εγγυάται την κορυφαία ποιότητα των συστημάτων ψύξης. Η χρήση υψηλής ποιότητας συμπυκνωτή, υγροποιητή, εξατμιστή, καθώς και άλλων στοιχείων της τεχνολογίας ψύξης, διασφαλίζει τόσο τη σαφή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας όσο και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των συσκευών Liebherr.

Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine
Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

Σειριακή διεπαφή διαύλου

Με τη βοήθεια μιας σειριακής διεπαφής διαύλου, οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν σε ένα εξωτερικό σύστημα επιτήρησης. Για την περίπτωση όπου δεν υπάρχει ακόμη κάποιο σύστημα επιτήρησης που να μπορεί να συνδεθεί μέσω της διεπαφής, διατίθεται ένα πρόσθετο μετατροπέα διεπαφής ως προαιρετικό αξεσουάρ, μέσω του οποίου μπορεί να δημιουργηθεί μια σύνδεση με έναν κανονικό ή έναν φορητό υπολογιστή. Με τη βοήθεια της διεπαφής διαύλου, μπορούν να συνδεθούν έως και 20 συσκευές στη σειρά και να δικτυωθούν μεταξύ τους. Η θερμοκρασία και τα σήματα συναγερμού μπορούν να καταγραφούν και να αρχειοθετηθούν με τη χρήση του λογισμικού Liebherr Temperature Monitoring.

Περιβαλλοντικά φιλικό ψυκτικό υγρό

Τα ψυκτικά υγρά R600a και R 290 είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς επιδεικνύουν πολύ χαμηλή συμβολή στο φαινόμενο θερμοκηπίου και μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος. Για τον λόγο αυτό, τα συγκεκριμένα ψυκτικά υγρά έχουν αντικαταστήσει σχεδόν πλήρως τα R134a και R404a που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως. Όλα τα ψυγεία-μπαούλα αυθόρμητης αγοράς και αποθήκευσης της Liebherr διαθέτουν R600a ή R 290 και διακρίνονται για την εξαιρετική ενεργειακή τους απόδοση, κάτι το οποίο βελτιώνει το ισοζύγιο CO2 και επιτρέπει τη βιώσιμη χρήση.

Επαγγελματικός Καταψύκτης Εργαστηρίου LGT 4725 MediLine

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 1653 × 789 × 915 cm
Εύρος θερμοκρασίας

−10°C to −45°C

Συνολική χωρητικότητα

441 litre

Καθαρή χωρητικότητα

418 litre

Εσωτερικές διαστάσεις μ/π/υ cm

145, 5/50/65

Κατανάλωση ενέργειας σε 365 ημέρες ²

1589 kWh

Ενδεδειγμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος

10°C to 30°C

Ψυκτικό υγρό

R 290

Επίπεδο θορύβου

55 dB(A)

Ένταση/Ισχύς

3.5 A

Συχνότητα/Τάση

220 – 240V~

Σύστημα ψύξης / Απόψυξη

Στατικό/Χειροκίνητη

Υλικό πόρτας/καπακιού

ατσάλι

Εσωτερικό υλικό

λευκό αλουμίνιο

Εξωτερικό υλικό

ατσάλι/άσπρο

Σύστημα ελέγχου

ηλεκτρονικό όργανο

Ένδειξη θερμοκρασίας

εξωτερική ψηφιακή

Έξοδος επικοινωνίας / Ουδέτερη επαφή

RS 485 / ναι

Χειρολαβή

Προφιλ αλουμινίου

Κλειδαριά

Περιλαμβάνεται

Μόνωση

100 mm

Μικτό βάρος

89 kg

Καθαρό Βάρος

77 kg

Κατασκευαστής